De Utrechtse Spelen lanceert eerste (augmented reality) ad en poster

“The Utrecht Games launches the first interactive ad and poster”

Theatergezelschap De Utrechtse Spelen lanceert het eerste interactieve advertentie en theateraffiche met gebruik van augmented reality. Wie de Rain Man-app op zijn smartphone of tablet installeert en deze voor een poster, flyer of advertentie houdt, ziet de wereld van Rain Man tot leven komen. Bekijk scènes uit het toneelstuk en ga op de foto met de cast. Resultaten worden direct gedeeld via Facebook en Twitter. Rain Man is vanaf 17 februari een maand lang te zien in de Utrechtse Stadsschouwburg. www.deutrechtsespelen.nl

Google translated:
“The Utrecht Theatre Games launches the first interactive advertising and theater poster using augmented reality. Whom Rain Man app on his smartphone or tablet and install it on a poster, flyer or advertisement does, sees the world from Rain Man to life. See scenes from the play and get a picture with the cast. Results are instantly shared via Facebook and Twitter. Rain Man is from February 17 a month to see in the Utrecht City Theatre. www.deutrechtsespelen.nl”